Danske Døves Landsforbund

Arbejdsmarkedskonference


Dato og tid

Mandag d. 28. maj 2018 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 18. maj 2018 kl. 14:00

Sted

Mødecenter Odense
Buchwaldsgade 48
5000 Odense C
Denmark

Arrangør

Danske Døves Landsforbund
+45 20900660
lv@ddl.dk

Hvordan kan vi udvikle det almindelige arbejdsmarked, så der er også plads til døve?


Regeringen har sat 10 mål om social mobilitet, der skal bringe personer med handicap i uddannelse og i arbejde. Danske Døves Landsforbund (DDL) vil derfor gerne invitere netop dig til at være med til at diskutere og undersøge, hvordan døve kommer tættere på arbejdsmarkedet ved hjælp af konstruktive og vedvarende løsninger. Kan projekter som Tegn Nu være med til at sikre en succesfuld integration af døve på arbejdsmarkedet?

Hvorfor?
VIVE's rapport fra 2014, "Døve og døvblevne menneskers levevilkår", anslår at knap 38% af alle døve i den erhvervsaktive alder er tilknyttet arbejdsmarkedet. Til sammenligning er knap 67% hos det øvrige samfund i arbejde. I samme rapport skønnes der, at der er omkring 3.000 erhvervsaktive døve. Rapporten viser, at knap 12% af de erhvervsaktive døve er på kontanthjælp. Det er tre gange så mange som resten af samfundet.

Hvad vil der ske?
Konferencen blander klassiske oplæg med aktive infografiske poster-sessions, workshops og paneldebat. Kort sagt: det bliver ikke tørt og kedeligt, for vi skal bruge vores fødder til at gå rundt og blive inspireret - og lade vores hænder tale for os!

Læs mere om konferencen og se programmet på www.ddl.dk

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Danske Døves Landsforbund
+45 20900660
lv@ddl.dk